RVO SIB Voucher

BzB Europe voert namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de regeling Starters International Business uit (RVO SIB Voucher). Wij vragen hiervoor namens u een voucher aan waarmee u onze inzet t.w.v 2.500 euro kunt betalen. Dit betekent derhalve dat u niet betaalt voor het traject.

*** In verband met de corona crisis doen wij zoveel mogelijk meetings online, indien beide partijen instemmen kunnen we uiteraard afspreken conform de richtlijnen die daar door de overheid aan zijn gesteld. ***

Doel en werkwijze

Het doel van de regeling is om u op weg te helpen met een goed internationaliserings/exportplan. Hoe we dat doen, hangt af van uw situatie. In drie tot vijf sessies van circa 2 uur kijken we met u naar het volgende —>

  • Wat is de achtergrond van uw bedrijf en hoe past internationaliseren daarbij?

  • Wat is uw sterkste product of dienst, welke doelgroep heeft u en waarin bent u internationaal onderscheidend?

  • Welke landen lijken het meest haalbaar om uw product of dienst naar te exporteren? Gaat u daar zelf heen of zoekt u partners?

  • Welke stappen moet u zetten om uw internationale ambities waar te maken en wat kost dat in tijd en geld?

Waarom BzB Europe?

BzB Europe is een netwerk van export specialisten met mensen in meerdere landen. Dat betekent dat wij u kunnen helpen met informatie uit de eerste hand, en ook een goed vergelijk kunnen maken tussen de landen waar u aan zit te denken. Daarnaast werken we veel samen met het Nederlandse buitenlandnetwerk. Dit netwerk bestaat onder meer uit ambassades, consulaten, regionale Business Developers en Innovatie Attachés. Zij kennen het land waar je zaken wil doen als geen ander en zijn aangesloten op lokale netwerken. Bovendien weten zij om te gaan met taal- en cultuurbarrières. Verder kunnen we helpen met Marktinformatie op Maat, het vinden van zakenpartners/ investeerders/ klanten en diverse vervolg subsidies.