BzB Europe – Kickstart Your Business

BzB Europe bestaat uit een team van ervaren internationale zakelijke professionals die zich realiseerden dat het groeien van een bedrijf in het buitenland iets miste; een plek waar ondernemers en ondernemers terecht kunnen om meer te leren over buitenlandse kansen; een team van lokale specialisten die niet alleen stoppen bij de bedrijfsinformatie, maar u ook begeleiden tijdens de hele procedure van opstarten, uitbreiden en zelfs het vinden van partners en klanten.

We zijn erkend en trots uitvoerder voor Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Zodoende worden veel onze activiteiten geheel of gedeeltelijk vergoed aan MKB-bedrijven door Subsidie Vouchers van het RVO. Daarnaast werken we veel samen met het Nederlandse buitenlandnetwerk. Dit netwerk bestaat onder meer uit ambassades, consulaten, regionale Business Developers en Innovatie Attachés. Zij kennen het land waar je zaken wil doen als geen ander en zijn aangesloten op lokale netwerken. Bovendien weten zij om te gaan met taal- en cultuurbarrières. Behalve samenwerking met RVO hebben we strategische samenwerkingen met The Hague Security Delta (HSD), Innovation Quarter, StartupBootCamp, Hubspot en European Enterprise Network.

BzB Europe heeft meer dan 20 jaar ondernemers- en managementervaring in uiteenlopende branches. Zodoende hebben we een hooggekwalificeerd internationaal netwerk opgebouwd van zowel strategische partners als zakelijke klanten.

We onderscheiden ons door onze pragmatische aanpak: we helpen niet alleen met plannen, klankborden en advies, we helpen ook met de uitvoering en opvolging middels onze Fast Market Entry services.

Alex Smit

Alex is een zeer betrokken, resultaatgerichte leider met een sterk record in het ontwikkelen en implementeren van strategieën om inkomsten te vergroten, de bedrijven uit te breiden en de algehele winstgevendheid te verhogen. Met 20 jaar internationale ervaring heeft Alex verschillende senior posities bekleed bij innovatieve bedrijven in de ICT, Utilities, Cybersecurity en Fintech. Hij heeft met succes organisaties gebouwd, geleid en geherstructureerd, waarbij hij voortdurend uitstekende resultaten behaalde en behield in complexe en zeer competitieve omgevingen. Door uitzonderlijke analytische en teambuilding vaardigheden te combineren, brengt Alex mensen, technologie en middelen samen op een manier die digitale transformatie stimuleert en bedrijven in staat stelt om de concurrentie voor te blijven.